LANDBRUG » Additiver » Bio pH Control

Bio pH Control 10 L

 

Bio pH Control er et unikt, meget kraftigt pH sænkende produkt sammen-sat af 4 aktivstoffer, der altid bør tilsættes sprøjtevæsken, når der anvendes hårdt vand. Når pH i sprøjtevæsken er justeret til det optimale niveau kan pesticidmængden ofte reduceres med 30-40 %.

Læs mere om produktet og se brugsvejledning her

Når pH i sprøjtevæsken er justeret med Bio pH Control til det optimale niveau kan pesti-cidmængden ofte reduceres med 30-40 %. Der opnås ligeledes en bedre optagelse af mikronæringsstoffer. Endvidere undgås problemer med stoppede dyser og sprøjten er altid ren.

Bio pH Control er meget økonomisk i brug.

Når man sprøjter med Glyphosat anbefaler vi, at du også tilsætter Bio Ammoniumsulfat til sprøjtevæsken. Kombinationen af Bio pH Control og Bio Ammoniumsulfat har hævet effekten af Glyphosat med op til 75 %.

Dosering

Der skal normalt kun tilsættes 0,1 l/100 l vand - og ved meget hårdt vand, 0,3 l/100 l vand. Men det er vigtigt, at pH i sprøjte-væsken kontrolleres med en pH måler.

Ved spørgsmål kontakt gerne vores Agro Team, der er specialister. Kontakt-oplysninger findes på www.bionutria.dk

Udbringning

1. Hæld den ønskede vandmængde i sprøjten - start omrøring.

2. Tilsæt Bio pH Control (0,1 - 0,3 l./100 l vand). Husk at kontrollere pH i sprøjtevæsken med pH måler

3. Tilsæt mikronæringsstoffer

4. Tilsæt pesticider

 

BLANDINGER

Vi gør opmærksom på, at vi ikke påtager os ansvar for blanding med andre gødninger eller med pesticider. Inden blanding, med et eller flere pesticider, anbefales det, at lave en mindre prøveblanding. BioNutria Danmark påtager sig intet ansvar for effekten af blandinger, men garanterer alene for indholdet af Bio pH Control.

 

Håndtering

Bio pH Control skal opbevares frostfrit og utilgængeligt for børn.

Ved håndtering skal bæres beskyttelseshandsker og øjenbeskyttelse.

 

  • Leveres også i 1000 ltr. container
Gram pr. ltr. Vægt %
Vf 1,23 1,23
pH 0,37 0,37