LANDBRUG » Mikronæringsstoffer

Mikronæringsstoffer

BioNutria Denmark har udviklet, producerer og markedsfører den mest komplette og omfattende gødningsserie af flydende mikronæringsstoffer og sporstoffer til landbruget nogensinde.

 

Skulle der mod forventning være ønsker og behov for mikronæringsstoffer og sporstoffer som ikke dækkes af vore standardprodukter formulerer vi gerne en gødning der passer til netop dine ønsker og behov. Dog minimum 1000 l.

 

Alle vore mikronæringsstoffer og sporstoffer er, på basis af de absolut fineste og reneste råvarer, formulerede som ægte opløsninger. Gødningerne har – som de eneste på markedet, lav pH værdi, indbygget kompleksbinder og er naturligvis tilsat Adjuvants for at optimere planteoptagelsen af næringsstofferne. Dog ikke BioNutria Bor 150.

 

Kort sagt. BioNutria Denmark er den eneste producent hvor de anvendte råvarer samt tilsætningen af adjuvants præcist følger anbefalingerne fra de førende forskere på området.

 

Gødningerne har derudover en uovertruffen blandbarhed og kan blandes med næsten alle herbicider, fungicider og insekticider. Er du i tvivl om blandbarheden kan du kontakte os eller se under menupunktet blandingstabel.

 

Med vore produkter har du de bedste muligheder for en bedre økonomi i planteavlen. Det skyldes den lave pris, den meget høje effekt af produkterne, samt, på grund af den høje blandbarhed, sparede udbringningsomkostninger.

 

God fornøjelse