LANDBRUG

Landbrug

Enhver mangel på plantenæringsstoffer, uanset om det er makronæringsstoffer, mikronæringsstoffer eller sporstoffer er udbyttebegrænsende.

Vi har, sammenlignet med vore konkurrenter, to store aktiver. Vore produkter og vore priser.

I vores produktkatalog finder du alle vore standardprodukter, men vær opmærksom på, at vi gerne producerer en gødning der passer til netop dine ønsker og behov også det kan du læse mere om i kataloget.

 

Uanset hvilket produkt vi fremstiller kan du være sikker på at de anvendte råvarer samt tilsætningen af Adjuvants præcist følger anbefalingerne fra de førende forskere på området.

 

Prisliste

Vore priser er uhyre attraktive og tåler enhver sammenligning, men det er faktisk kun vores BioBor 150 som du prismæssigt og kvalitetsmæssigt kan sammenligne med tilsvarende produkter. Vores BioCrop produkter, BioMangan produkter samt vores Ammoniumsulfat opløsning er unikke produkter og ingen anden producent eller forhandler har noget tilsvarende. 

 

 

Bemærk venligst: Priserne på webhoppen er alene gældende i Danmark. Skal varen leveres udenfor Danmarks grænser, opkræves et tillæg for fragt.

 

Til slut vil jeg ønske dig god fornøjelse og byder dig velkommen til en gødningsserie i absolut eliteklasse

– alle er fremstillet i golfkvalitet.

 

Med venlig hilsen

Ove Andersen

 

BioNutria vokser og søger

Ambitiøs og fagligt meget kompetent Agronom, Agrarøkonom eller Jordbrugsteknolog som salgs- og rådgivningskonsulent til landbrugsmarkedet i det sydlige Jylland

SE STILLINGSANNONCEN HER >