HAVEN » Plænegødning

BioVinter Garden

 

BEMÆRK!  BioVinter Garden skal udbringes med BioDuo Gødningsspreder. Så hvis du ikke allerede har en BioDuo Gødningsspreder, er det nødvendigt at købe en.

 

Direkte fra golfbanen og til græsplænen kommer -vores absolut bedste gødning til brug i efteråret og om vinteren. Gødningen er en af de mest anvendte gødninger på de Skandinaviske golfbaner samt golfbaner i Finland, Tyskland og Østrig. I forsøg har gødningen vist imponerende resultater og har rent faktisk, ved at styrke græsserne, kunnet holde greens fri for sygdomme samtidigt med, at græsserne har en flot grøn farve. Gødningen indeholder kun opløste næringsstoffer og er ikke tilsat farve eller nogen form for pesticid.

 

Du kan forvente at:

  • Græsserne styrkes.
  • Græsserne får en flot grøn farve.
  • Sunde, stærke og livskraftige planter
Anvendelse

Doseringen er 5 l/100 m2, som fordeles ad 2 gange. BioVinter Garden udbringes primo oktober med 2,5l/100 m2, ultimo oktober med 2,5 l/100 m2, samt i det tidlige forår når jorden er frostfri. Gødningen udbringes nemt med BioDuo Gødningsspreder.

 

Gødningen må ikke anvendes, hvis der er udsigt til frost inden for de nær-meste 48 timer. Brug kun gødningen efter forskrifterne og undgå, at gødningen rammer områder, der ikke må farves.

 

Læs også vigtige fakta oplysninger i vores katalog.

Udbringning

Vore gødninger er ikke tilsat farvestof­fer, men gødningens naturlige farvestof­fer kan farve ethvert fast eller flydende  materiale. Brug derfor kun gødningen  efter forskrifterne og undgå, at gødningen rammer områder, der ikke må farves.

Ved temperaturer under 10 grader forsin­kes effekten grundet lav biologisk aktivi­tet.

Gødningerne må ikke udbringes, hvis der er udsigt til nattefrost inden for de nær­meste 48 timer.

Gødningerne skal udbringes med BioDuo Gødningsspreder.

Handtering

På grund af gødningens høje indhold af næringsstoffer skal man undgå at få den i øjnene.

 

 

OPBEVARING: Gødningen opbevares frostfrit og utilgængeligt for børn.

 

 

kr.199,95

kr.159,96 ekskl. moms
Skriv antal og læg i kurv
Vægt %
Total N 1,70
CO(NH2)2 1,70
K 9,00
S 0,99
Mn 0,50
Cu 0,25
Fe 1,00
Vf. 1,18
pH 2,62