HAVEN » Testimonials

GODE RÅD ER GRATIS!

Det er vigtigt for os, at vore kunder får en god oplevelse med vore produkter. Derfor har du altid mulighed for, at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål omkring produkterne.

Send en e-mail til os på kundeservice@bionutria.dk – vi svarer hurtigt tilbage.

 

Her kan du læse om vore kunders oplevelser med BioNutrias flydende næringsstoffer.

 

BioNutria Plænepakke – nem gødskning med flot resultat

"Min mand og jeg nyder at arbejde i haven. Det er så livsbekræftende, at se haven udfolde sig flot og frodig, men som bekendt sker det ikke helt af sig selv.

Sidste år prøvede vi for første gang BioNutrias Plænepakke. Gødningen var utrolig nem at udbringe, og selv om den hedder Plænepakken, fandt vi hurtigt ud af, at produkterne kunne bruges til alle havens planter.

Vores plæne havde allerede fået gødning i foråret – håndstrøet granulat. Det bar den desværre præg af, for græsset groede i spredte områder. Derfor besluttede vi at prøve Plænepakken fra BioNutria med flydende gødninger.

Det var let at blande de to produkter i den lille spreder, på med vandslangen og så rundt i haven. Vi kunne se, hvor vi kom til – det der var vådt havde fået – hele plænen fik gødning, og selv planterne bagerst i staudebedet kunne fint nås med sprederen.

Vi oplevede, at græsset fik farve og voksede ensartet. Hvor der var mos i plænen, forsvandt det til fordel for græs – selv på steder med skygge. Resten af havens planter stod sunde og flotte hele sæsonen.

Vi glæder os til at starte på en ny havesæson med BioNutria gødning, for det er da det nemmeste, vi endnu har prøvet. Korrekt dosering klarer sprederen selv med et flot og ensartet resultat.

Vi kan kun anbefale BioNutrias Plænepakke til hele haven”

Grethe Rasmussen

Formand, Haveselskabet Hadsten Havekreds

 

BioNutria Plænepakke – en tydelig forskel

Der er tydelig forskel på det græs der har fået gødningen i BioNutria Plænepakken, og det der ikke har.

"Der er ca. 14 dage imellem disse billeder, græsset blev slået i dag (22. april 2017). Jeg synes, at i forhold til traditionel gødning, som er flere dage om at gå i jorden og afhængig af vand til dette, så er det dejligt, at BioNutrias Plænepakke udbringes med vand og kan fordeles også i tørke perioder. Rigtig smart med startpakken (Plænepakken .red) med brugsanvisning, som gør det nemt at komme i gang!"

René Christensen fra Sæby 

 

BioNutria Plænepakke – det er effektivt

Mosset på de sprøjtede arealer bliver hurtigt brunt og græsset tager over

”Plænen var ikke gødet de sidste 3-4 år, og der havde efterhånden bredt sig en hel del kløver i den. Visse steder var kløveren ret dominerende. Dele af plænen var også meget angrebet af mosser. Allerede efter 1. gødskning ( 2 l BioGolf NPK 13-1-7 og 1 l Star Classic pr. 100 m2) opleves en hurtig virkning på mosset. 2. gang der gødskes, anvendes forholdet 1 l BioGolf 13-1-7 og 2 l Star Classic pr. 100 m2

Udover en kraftig reduktion af mossernes vækst opleves også , at kløveren næsten er forsvundet i de dele af plænen, hvor den var dominerende. Det er planen, at der 3. gang anvendes 2 l BioGolf NPK 13-1-7 og 1 l Star Classic.

Ved anvendelse af Plænepakken opleves en mere kontrolleret vækst af græsserne end tidligere oplevet ved anvendelse af en granuleret NPK-gødning. Væksten er ikke så voldsom, så man kan nøjes med at slå plæne ca. hver 5.-6. dag, hvilket måtte ske oftere med den granulererede gødning.

Det er dejligt at kunne glæde sig over en grøn plæne, hvor andelen at mos og kløver er kraftigt reduceret, samtidig med at græsserne har fået en kontrolleret tæt vækst.” 

Kresten Mikkelen, Hald

 

Flot have med livskraftigt græs og planter med BioNutria Plænepakke

"Vi har altid passet vores græsplæne, med alt hvad der hører sig til. Men efter den fugtige vinter, var vi meget fortvivlede. Aldrig har vi haft mos i plænen, og den var så ujævn som aldrig før. Vi så TV reklamen med BioNutria Plænepakke og bestilte straks. Vi har gødet plænen 2 gange om måneden med blandingen: lige dele fra hver dunk, siden vi begyndte i maj. Allerede efter et par dage var mosset næsten væk og græsset var mere grønt. Gødskning med Plænepakken giver græsset en tæt og kontrolleret vækst, som vi nyder dagligt.

Vi er imponeret, og alle skal se vores grønne plæne. Det er lige sådan, vi altid har ønsket at plænen skulle se ud.

Vi er meget glade for det super resultat og anbefaler gerne andre at gøde med BioNutria Plænepakke."

Inga Hansen, Odense S

 

BioNutria Plænepakke 

"Jeg har været meget tilfreds med at anvende BioNutrias Plænepakke. Jeg har aldrig anvendt en gødning, jeg har været så tilfreds med. Det bliver helt sikkert BioNutria's plænegødning igen næste år."

Jens Kristensen, Odense S

 

BioNutria Plænepakke – flot grøn plæne

"Vi har gødet græsplænen to gange. Gødningen virkede på mosset allerede efter to dage. Plænen holder sig flot grøn, selv efter en tørvejrsperiode."

Grethe Kristensen, Randers

 

BioNutria Plænepakke – virker hurtigt

”Plænepakken” er et super produkt. Det er nemt at sprede på kort tid og virker meget hurtigt.” 

Jesper Madsen, Randers

 

BioNutria Plænepakke

"Jeg er mere tilfreds med Plænepakken fra BioNutria, end jeg har været med nogle andre plænegødninger, som jeg tidligere har anvendt. Gødningen virker hurtigere på græsset end andre gødninger."

Mona, Ullerslev

 

BioNutria Plænepakke – synlig virkning

"Nu har jeg prøvet Bio Nutria, 2 l Bio Golf NPK 13-1-7 og 1 l Star Classic XL. Kun i forhaven. Det var nemt at dosere og udbringe med BioDuo gødningssprederen, og efter kort tid var resultatet til at forstå.

Ingen PhotoShop! Billedet til venstre viser forhaven, som er behandlet. Billedet til højre viser baghaven uden behandling. Det er første gang, jeg har oplevet, at reklamer holder, hvad de lover! Det er ikke som vaskepulver, der vasker hvidere end hvidt og ikke som tandpasta, rynkecreme, shampoo etc."

Lars, Knebel

 

BioNutria Plænepakke 

"Jeg er meget tilfreds med plænegødningen og Væksthusgødningen virker vældigt godt. Den anvender jeg også til blomster i potter, og de elsker det."

Egon Jensen, Randers

 

BioNutria Plænepakke

”Tak for et godt produkt og fin service.”

Ole Bech, Hals 

 

BioNutria Plænepakke – kan klart anbefales

”Jeg har købt jeres ”Plænepakke” og er for øvrigt ved at lokke andre på ideen om at købe produktet. Det er særdeles let at anvende; det tager jo ingen tid at vande det ud over en græsplæne."

Eivind Kristiansen, Fåborg

 

BioNutria Plænepakke 

"Tak for nogle supereffektive produkter. Allerede ved første behandling var der synlig forskel, og efter et par dage var mosset sort – og så er det nemt at sprede. Glæder mig over den flotte plæne."

Annette Blendstrup, Aalborg 

 

BioNutria Plænepakke – det virker

”Vi har med stor succes brugt jeres produkt til reducering af mos og fået en meget grønnere plæne; JUBII – det virker.” 

Marianne Knudsen, Kalundborg