Bio Duo gødningsspreder

 

BioDuo gødningsspreder

– så nemt kan det gøres

BioDuo gødningssprederen består af en 3 l. dunk samt en dyse med sugerør. Den er meget nem at anvende og giver en utrolig fin og ensartet fordeling af gødningen.


Inden du går i gang
Det er vigtigt at vide, hvor stort et areal der skal gødskes. Er det en græsplæne på 100 m2 hælder du f.eks. 1 l. Star ClassicXL og 2 l. BioGolf NPK 13-1-7 i dunken. Denne mængde udsprøjtes på de 100 m2 græsplæne. Man kan ret hurtigt se hvordan gødningen forsvinder fra dunken og ved et normalt vandværkstryk er dunken tom i løbet af ca. 10 minutter.


Gødningen suges automatisk ud af dunken via sugerør og dyse, og blandes med vandet fra vandhanen i forholdet 1 del gødning til 20 dele vand. Blandingen sikrer, at planterne lynhurtigt optager gødningen gennem både blade og rodnet.

Der er ingen begrænsninger mht. færdsel på græsplænen hverken før, under eller efter, at der spredes gødning.

Gødningen giver ikke anledning til gene hverken for tamme eller vilde dyr. Undgå at sprøjte direkte på dyr og mennesker. Det er ubehageligt, da gødningen er klæbrig.

 

Sådan gør du:

  1. Skru dysen af dunken. Sørg for at sugerøret følger med op. Det skal sidde fast på dysen.
  2. Hæld gødning i dunken f.eks. 1 l. Star Classic XL og 2 l. BioGolf NPK 13-1-7
  3. Sørg for, at sugerøret sidder godt fast i dysen. Skru dysen med sugerøret på dunken.
  4. En vandslange med snapkobling kobles på dysen. Vandet åbnes og rent vand sprøjter nu ud af dysen.
  5. Dysen åbnes ved først at trække sikringstappen tilbage og derefter dreje den runde drejeknap på venstre side af dysen højre (med urs)om. Nu kommer der både vand og gødning ud af dysen og plænen kan gødes.

Rengøring

Når gødskningen er færdig, skrues dysen af dunken og en lille mængde rent vand (2,5 dl) hældes i dunken. Dysen skrues på, vandet åbnes, dysen åbnes og suger dermed vandet ud af dunken. Hermed er sugerøret helt rent og BioDuo gødningssprederen kan bruges igen og igen – uden problemer.

 

Har du spørgsmål, kan du søge information på www.bionutria.dk eller kontakte vores kundeservice på kundeservice@bionutria.dk

 

Indhold: 3 ltr. dunk med sprøjtedyse

Udbringning

Vore gødninger er ikke tilsat farvestof­fer, men gødningens naturlige farvestof­fer kan farve ethvert fast eller flydende  materiale. Brug derfor kun gødningen  efter forskrifterne og undgå, at gødningen rammer områder, der ikke må farves.

Ved temperaturer under 10 grader forsin­kes effekten grundet lav biologisk aktivi­tet.

Gødningerne må ikke udbringes, hvis der er udsigt til nattefrost inden for de nær­meste 48 timer.

Gødningerne skal udbringes med BioDuo Gødningsspreder.

kr.59,95

kr.47,96 ekskl. moms
Skriv antal og læg i kurv