Nyhedsbrev Planteavlskonsulent

 

Til planteavlskonsulenten.

Hermed tilsendes vores produktkatalog og prisliste gældende frem til den 31 oktober 2013. Jeg håber I vil give jer tid til at se vores katalog med vores standardprodukter og hvor I også kan se hvilke store muligheder vores virksomhed tilbyder konsulenterne.

Faktisk har planteavlskonsulenten aldrig haft så gode muligheder som nu for at få sammensat en gødning der passer til den enkelte landmand og afgrøde. Samtidigt har vi valgt en meget interessant prispolitik, som giver landmanden besparelser på mellem 30 og 50 %. Dette kan vi gøre eftersom vi handler direkte med landmanden – uden fordyrende mellemled.

Vi har allerede i det første år fået en stor kundekreds, primært store til meget store planteavlsbedrifter i Danmark, Sverige, Letland og Frankrig.  Men vi henvender os naturligvis også til det mindre landbrug. Som I kan se er vore priser uhyre attraktive, samtidigt med at det er Golfkvalitet!. Vores distributionssystem og emballage giver derudover den højeste grad af fleksibilitet. Vi tilbyder, som I kan se i kataloget, at sammensætte en halvpalle – af forskellige produkter.

Bemærk venligst, at priserne i prislisten er en leveret pris ved minimum én halvpalle.

Jeg har haft en direkte kontakt med flere planteavlskonsulenter, og vil gerne møde alle for at fortælle om de mange muligheder som vi tilbyder. Er I interesserede i et møde er det enkleste at I sender mig en mail på bio@bionutria.dk , med et tidspunkt der passer jer bedst. Afslutningsvis, vil jeg opfordre til, at I læser kataloget igennem, der er megen vigtig information.

PS. Kataloget er netop omdelt til 15.000 landmænd i Danmark (alle med 50 hektar og derover).

Hent kataloget her

Hent prislisten her

 

KONTAKT SALG:

Jens Peder Lilholt
Telefon 40 37 90 86, eller mail jp@bionutria.dk

RÅDGIVNING:

Ove Andersen
Telefon 0046 76 100 54 19 eller mail bio@bionutria.dk

Se mere på www.bionutria.dk/files/files

Med venlig hilsen
Ove Andersen / BioNutria Danmark
Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage denne nyhedsmail fremover!