Nyhedsbrev 9/2013

 

I vores sidste nyhedsbrev nummer beskrev jeg ganske kort hvordan I bedst forbereder græsserne på den kommende vinter. Husk - det er nu og frem til frosten kommer, at græsserne indlejrer kulhydrater for at øge vinterfastheden. Denne naturlige proces kan du påvirke. Både positivt, men desværre også negativt.

Anvender du vores efterårsprogram vil indlejringen af kulhydrater være meget høj, og græssernes vinterfasthed er dermed optimeret. Samtidigt med, at der udføres en både aktiv og passiv svampebekæmpelse. De tilførte næringsstoffer vil, på en for planten naturlig måde, øge resistensen overfor et svampeangreb. Endvidere tilføres næringsstofferne I et forhold der ikke påvirker den naturlige balance negativt.

Øget konkurrenceevne

Som jeg tidligere har skrevet har vi reduceret salgsstyrken for at forbedre vores konkurrenceevne.
De nye gældende priser er, ret naturligt blevet modtaget særdeles godt af de forretningsførere og chefgreenkeepere jeg har talt med.

Med øjeblikkelig virkning har vi nedsat følgende produkter:

BioFlow -25% nu 1200 kr./10 l. Du sparer 400 kr/10 l.
Ny BioFlow Intropris nu 1200 kr./10 l. (datablad under oprettelse)
Ny BioStar XL intropris nu 12.000 kr/1000 l.,men ved køb inden den 30/10 giver vi 12% i rabat
     

BioStar XL indeholder langt mere mangan og magnesium end vores traditionelle BioStar Classic, dermed giver den endnu flere muligheder i forskellige gødningskombinationer. Vi gætter på, ja faktisk er vi ret sikre på, at BioStar XL allerede næste år vil blive vores største produkt.

BioFosfit Basic har sat helt nye normer for prisen på fosfit.  Pris 800 kr./10 l. Du sparer 500 kr./10 l. i forhold til vores traditionelle BioFosfit.

datablad under oprettelse til BioFosfit Basic og Ny BioFlow

Alene på afspændingsmiddel og fosfit kan du, i forhold til nuværende priser, spare 5.400 kr/ha

Faste gødninger og græsfrø

Vi har også på disse produkter besluttet, at vi vil være de billigste på markedet. Vores prissætning er derfor meget enkel, idet du kan købe vore faste gødninger og græsfrø til vores indkøbspris + 10 % + fragt. Og helt ærligt, kan vi ikke få lov til at tjene 10 %, kan det også være lige meget.

Sidst, men ikke mindst har vi lavet et koncept af flydende gødning (ikke BioGolf) hvor vi kan tilbyde et færdigt koncept, der lever op til kravene på en golfbane, til ca. 16.000 kr./ha.

Konklusion

Uanset om ønsker BioGolf gødning, eller en mere enkel flydende gødning, fast gødning, græsfrø og uanset om du fokuserer på pris eller kvalitet – eller begge dele, på green, tee eller fairway, har du alt at vinde og intet at tabe ved at tage en kontakt til os og få et tilbud der passer til netop din bane og dit budget. Vi tilbyder naturligvis at lave en gødningsplan ud fra dine ønsker og i enhver tænkelig kombination.

Kontakt Salg

Jens Peder Lilholt
Telefon 40 37 90 86, eller mail jp@bionutria.dk

RÅDGIVNING:

Ove Andersen
Telefon 0046 76 100 54 19 eller mail bio@bionutria.dk

Se mere på www.bionutria.dk/files/files

Med venlig hilsen
Ove Andersen / BioNutria Danmark
Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage denne nyhedsmail fremover!