Nyhedsbrev 7/2012

Firmanyt / personalenyt hos BioNutria

Vi har ansat yderligere en person i Danmark - Ninna Rydbjerg, som skal hjælpe Carina i vores nye landbrugsafdeling. Carina har gjort det virkelig godt og vi er blevet særdeles positivt modtaget af rigtig mange landmænd...


Apropos landbruget
- så deltager vi i år på Agromek 2012

Agromek afvikles i perioden 27.-30. november.
Vi er på stand 5810 i hal G.

Kommer du forbi, er vi klar med en kop kaffe.

Og nu til golfen...

Vi har fået mange nye kunder i år og kan glæde os over, at bestillingerne fra de enkelte golfbaner aldrig har været så store som de er nu. Det hænger ikke mindst sammen med, at vi nu kan være totalleverandør af alle gødningstyper, samt græsfrø.

Vi garanterer, at ingen kan levere bedre eller billigere* produkter end vi kan.

* vi leverer dog ikke billige landbrugsgødninger.

Vi har både i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland samt Schweiz og Østrig fået stor anerkendelse for vores arbejde med at foretage aktiv svampebekæmpelse ved hjælp af næringsstoffer. Og med vore seneste produktserie Nutri-Cid er vi kommet et stort skridt videre. Vi er gang med, at lave en Nutri-Cid hjemmeside som vi åbner så snart den er klar.Og nu til greenkeeperens verden...

Aktiv svampebekæmpelse

Efteråret er en tid hvor der er en god mulighed for og hvor det er uhyre vigtigt, at udføre en aktiv svampebekæmpelse.


Vores anbefaling er:

Tilfør 10 l BioFosfit/ha her og nu og Husk, kan du tilføre 10 l. BioFosfit – lige før snefald, er det guld værd.

Det samme er for øvrigt gældende for BioGolf Vinter og Fusarium Inhibitor.

Har du problemer med vand på greens anbefaler vi, at udsprøjte 10l. BioFlow afspændingsmiddel. Planter som står på vandlidende områder er ekstra modtagelige for svampeangreb.


Link BioFosfit
Link BioGolf Vinter
Link Fusarium Inhibitor
Link BioFlowProduktnyt

Salget af gødning til kommende sæson er i fuld gang og det er tydeligt, at der er megen interesse for vores flydende fairwaygødninger. Salget steg dramatisk i denne vækstsæson og det vil stige endnu mere til kommende sæson. Flydende fairway gødning har kæmpe fordele sammenlignet med faste fairwaygødninger, både prismæssigt og effektmæssigt.Nutri-Cid Fairway gødning

Vi mærker en meget stor interesse for vores flydende fairwaygødninger og har i vores nye produktserie Nutri-Cid udviklet et kanon produkt med navnet Nutri-Cid 13-1-7 mikro, følg linket og se databladet.

Gødningen har så mange positive egenskaber, at den uden tvivl vil blive markedets mest anvendte flydende fairwaygødning til den kommende sæson.

Gødningen er prismæssigt, i forhold til faste fairwaygødninger, uhyre attraktiv.

Til de kunder som allerede har bestilt flydende BioGolf fairwaygødning tilbyder vi, at de kan få det nye produkt til samme pris. Ring eller mail til mig hvis du vil ændre i din ordre.Nutri-Cid green gødning

Vi har lavet to ny gødninger specielt til green's..


Det er Nutri-Cid Color og Nutri-Cid Star

Begge produkter kan det samme som BioGolf Fusarium Inhibitor og BioGolf Star Classic, derudover har de naturligvis alle Nutri-Cid fordelene.

Klik på linket og se databladene

Link Nutri-Cid Color
Link Nutri-Cid Star
Link BioStar Classic

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål.Faste gødninger

Vore faste gødninger er blevet pænt modtaget og også på denne front har vi produktnyheder på vej. Det endelige program er klart i uge 44.


Faktura på e-mail - hjælp os venligst!

Da vi gerne vil sende vores fakturaer på e-mail, vil det være en stor hjælp, hvis du vil sende os den e-mailadresse, hvortil fakturaer skal sendes - på forhånd tak!

Oplysningerne sendes til kontor@bionutria.dkPlanlægning sparer penge!

Som gødningsmarkedet ser ud, her og nu, er der næppe store prisstigninger på vej, ud over de almindelige månedsstigninger. Men vore leverandører af faste gødninger er forsigtige. Og i flere tilfælde skal ordren være inde senest den 15. november.


Min anbefaling er derfor, at I snarest og senest den 14. november tager beslutning om og bestiller de gødninger I vil anvende i den kommende sæson, det bliver kun dyrere af at vente.


Med hensyn til fragten den kommende sæson, er der ligeledes penge at spare. Jo flere produkter vi kan levere pr. levering des billigere kan vi gøre det.


Din succes – er vores succes, så enkelt er det!Kontakt

Jens Peder Lilholt
Telefon 40 37 90 86, eller mail jp@bionutria.dk

Niels-Peter Jensen
Telefon 40 12 90 86, eller mail npj@bionutria.dk


RÅDGIVNING:

Ove Andersen
Telefon 0046 76 100 54 19 eller mail bio@bionutria.dk

Se mere på www.bionutria.dk/files/files


Med venlig hilsen
Ove Andersen / BioNutria Danmark
Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage denne nyhedsmail fremover!