Nyhedsbrev 2/2012
Svampehæmmende gødskning, når det er bedst

Vinterskaderne har i år været mindre end de foregående to vintre og langt de fleste af vore kunder er sluppet uden vinterskader overhovedet

Dette nyhedsbrev henvender sig naturligvis til alle, men primært til Chefgreenkeepere som, af den ene eller anden grund, ikke anvender vore produkter.

Vi har gennem de sidste 11 år arbejdet intenst med at anvende plantenæringsstoffer som led i en forebyggende/helbredende gødskningsstrategi og vi er kommet langt.

Faktisk så langt, at forskere i flere tilfælde har påvist vore teorier, - efter at vi har introduceret løsningerne. Dette er tilfældet med anvendelsen af store mængder mangan (Mn), calcium (Ca), Fosfit (PO3), ph sænkning af flydende gødning, anvendelsen af mindre mængder jern (Fe) på ret tid og i ret mængde, samt ikke mindst en jævn tilførsel af planteoptagelige kulhydrater og store mængder mikronæringsstoffer.

For brugeren af vore gødninger betyder det, at han eller hun, udover at tilføre næringsstoffer, på den for planten optimale måde, samtidigt, og uden brug af omkostningskrævende og miljøbelastende fungicider, udfører en aktiv svampebekæmpelse.

Resultaterne taler for sig selv og er uden tvivl grunden til, at vi, i samtlige lande hvor vi er repræsenteret, har en meget betydelig kundetilgang.Forsøgene i år

Vi indledte sidste år et forsøgssamarbejde med Botaniska Analysgruppen, som uden sammenligning, er den virksomhed der besidder den højeste ekspertise omkring fagområdet svampe i jorden. Samarbejdet har givet bonus i en stor tilgang af viden til vores virksomhed samt konkrete forsøgsresultater. Forsøgene fortsætter i 2012.

Gennem os, har du som kunde en direkte adgang til den nyeste viden inden for vores fagområde og kan altid være sikker på at få en opdateret rådgivning. De udførte forsøg har i parentes bemærket, betydet, at vi har opdateret vores anbefalinger to gange, alene de sidste to år.

I standardgødskningskoncepterne er den nyeste viden indbygget som standard, men anvender man kun dele af programmerne/gødningerne vil man i høj grad kunne få næsten alle fordelene.

Miljømæssigt og økonomisk er det forbilledlige løsninger og sidst, men ikke mindst skal du huske på, at anvender du vore gødninger, efter vores anbefaling, har du garantien, fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Bemærk, at vi fra denne sæson, kan øge den svampehæmmende effekt yderligere ved at pH sænke visse af vore produkter. Er du interesseret? - kontakt os.

Nedenstående pakketilbud byder på forskellige løsninger som alene eller samlet giver en betydelig svampehæmmende effekt, både på skadelige svampe i jorden og på etablerede svampeangreb på planten (bladene). Derudover tilføres nødvendige plantenæringsstoffer.

Nedenstående pakker, er sammensat for at du kan få en god oplevelse, afprøve vore produkter og alt det for ganske små penge.

Kontakt gerne vores salgspersonale og få prisen.Pakke 1

Er vores klassiske testpalle, som består af:
2*150 kg NK 7-0-9 +
150 kg BioStar Classic / BioStar Links.

Vi har gennem flere år, med stor succes, tilbudt vores testpalle for at nye kunder kan prøve den flydende gødning og se effekten med egne øjne. Der er synlig effekt 1-2 timer efter udbringning af gødningen.

Pakken indeholder gødning nok til gødskning af 1 ha. green én gang.


Link BioGolf NK 7-0-9
Link BioStar Classic
Link BioStar LinksPakke 2

Indeholder følgende produkter:
30 l. BioCalcium
20 l. BioFlow
30 l. BioFosfit

Link BioFosfit
Link BioCalcium
Link BioFlow

Denne pakke skal anvendes nu og frem til midten af august måned og øger plantens modstandskraft mod skadelige svampe. BioFlow fjerner tørkepletter og overskydende vand fra green´s.Pakke 3

600 kg Fusarium Inhibitor
30 l. BioCalcium
30 l. BioFosfit.

Link Fusarium Inhibitor
Link BioFosfit
Link BioCalcium

Anvendes nu og gennem hele vækstsæsonen. Gødningerne giver en meget kraftig bekæmpelse af skadelige svampe, samtidigt med at der tilføres mangan, kobber, jern og svovl. Ved anvendelse af Fusarium Inhibitor opnås der samtidigt en attraktiv farve på græsserne.Pakke 4

Greenkeeperens egen pakke. Måske har du lyst til/behov for en pakke som er sammensat helt efter dine ønsker og det er også muligt, du skal blot tage kontakt til en af nedenstående kontaktpersoner så finder I en løsning.

I det ovenstående har jeg skrevet meget om den svampehæmmende effekt vores gødningssystemer har, men det er jo bare en del af helheden. Med BioGolf gødninger får du næringsstoffer af den absolut højeste kvalitet og renhed. Der findes ganske enkelt ikke højere kvalitet på markedet.

På vores hjemmeside www.bionutria.dk/files/files, kan du læse om vore produkter, downloade datablade og har du lyst kan du altid sende en mail, eller ringe til en af kontaktpersonerne.

Når du har læst og studeret på vores hjemmeside og måske fået uddybet din viden efter en personlig samtale forstår du hvorfor BioGolf koncepterne uden sammenligning giver de bedste resultater, den bedste totaløkonomi, samt den mindst mulige negative miljøbelastning.Og så til noget helt andet...

For et par dage siden var jeg ved at skifte ble på min lille søn (2 år), min datter, som er 4 år, fulgte opmærksomt operationen og stillede mig spørgsmålet: "Hvorfor er kis (svensk for urin) gult"?

Jeg må indrømme, at jeg på stående fod ikke kunne svare og satte mig derfor til computeren for at undersøge sagen. Det er jo altid spændende at lære noget nyt. Jeg har vedhæftet et link,
således at de interesserede kan få samme viden om emnet.

Hvad har det med BioGolf gødning at gøre?

Jo, det interessante er, at urin eller urinsyre faktisk er den samme kemiske forbindelse som anvendes i vore gødninger. Vores er blot fabriksfremstillet.Vi ønsker jer alle en god og spændende vækstsæson,
og glæder os til et godt fremtidigt samarbejde.


Din succes – er vores succes, så enkelt er det!Kontakt

Jens Peder Lilholt
Telefon 40 37 90 86, eller mail jp@bionutria.dk

Niels-Peter Jensen
Telefon 40 12 90 86, eller mail npj@bionutria.dk


RÅDGIVNING:

Ove Andersen
Telefon 0046 76 100 54 19 eller mail bio@bionutria.dk

Se mere på www.bionutria.dk/files/files


Med grønne hilsener
Ove Andersen / BioNutria Danmark
Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage denne nyhedsmail fremover!