Nyhedsbrev 1/2013Road-Tour 2013 - sæt X i kalenderen...

Kom og deltag i et hyggeligt arrangement med rig mulighed for at prøve et bredt udvalg af maskiner samt at få en faglig snak med konsulenterne

Se invitation her

Siden sidst...

Det er efterhånden længe siden at jeg sidst har udsendt et nyhedsbrev. Det er ikke fordi der ikke har været noget at skrive om, men vi har haft travlhed med vore nye aktiviteter indenfor land- og skovbrug samt private konsumenter.


BioNutria-Teamet

Vore dygtige sælgere Jens Peder og Niels Peter har gjort det godt og på bedste vis holdt kontakten med vore kunder. Imidlertid har Niels Peter valgt at søge nye udfordringer og vi vil nu servicere vore kunder på en anden måde.


Alle ved, at golfbranchen er i krise...

For flere golfbaners vedkommende er der næsten tale om dyb krise. Allerede i år er det mærkbart, at der eftersøges billige løsninger på gødning og græsfrø og alt tyder på, at det til næste år vil være endnu værre. Dette ikke mindst på baggrund af, at foråret er kommet sent i år og de fleste baner har mistet betydelige Greenfee indtægter. Situationen er den samme i Sverige, Finland og Tyskland.

Vi tilstræber hele tiden, at være bedst og billigst..

Vi har derfor, med baggrund i den økonomiske situation i golfbranchen, besluttet at reducere antallet af sælgere med 1 i Sverige og ikke ny ansætte nogen i Danmark til at erstatte Niels Peter.
Vi er dermed i en særdeles gunstig position, når der skal sælges gødning og græsfrø. Husk på, at prisen på en vare blandt andet skal dække råvare omkostningerne, salgsomkostningerne samt fortjeneste til os. Eftersom vi nu reducerer salgsomkostningerne – betydeligt, er vi stand til – uden problem, at matche selv de laveste priser. Rent faktisk er der ingen der kan konkurrere med os - hverken på pris eller kvalitet. Hvilket primært skyldes, at vi har vor egen produktion. Kort sagt, vi tilpasser os til den nye økonomiske situation, og med vores nye prispolitik, gør vi os endnu mere interessant for golfbanerne.

Den daglige kontakt...

Jeres kontaktperson vil fremover være Jens Peder, som vil holde den daglige kontakt med jer og derudover er jeg naturligvis til rådighed som rådgiver. Kort sagt, Jens Peder og jeg vil stort set køre tingene som vi gjorde før Niels Peter kom på banen. Derudover har vi lavet en aftale med vores tidligere medarbejder Bjørn Boeskov om faglig støtte, når det drejer sig om græsfrø. Bjørn Boeskov har jo som de fleste ved en meget betydelig viden om græsfrø.Landbruget...

På landbrugssiden er det gået ualmindelig godt og vi har fået en meget stor succes med vore mikronæringsstoffer som vi sælger direkte til landmanden. Vore kunder er de store landbrug som køber hjem i hele containere, præcist som til golfbanen.

Vi har meget store tiltag på vej inden for dette segment og ser en særdeles spændende fremtid i møde. Produkterne er stort set de samme som vi sælger til golfbanen og prisen er den samme. Både i landbruget og i store juletræsproduktioner udføres der i år mange forsøg med vore svampehæmmende mikronæringsstoffer samt BioCalcium.

Kort sagt: Netop det direkte salg, uden forhandlere (fordyrende mellemled), har vist sig at være uhyre succesfuldt.Nutri-Cid®

Vore nye gødningsserie Nutri-Cid® er blevet godt modtaget og vi har besluttet fra næste år, at markedsføre gødningerne til den private konsument direkte. Vi investerer betydelige summer i netop dette område.


Vi ønsker jer alle en rigtig god sæson og ser frem til et fortsat spændende og godt samarbejde.


Din succes – er vores succes, så enkelt er det!Kontakt Salg

Jens Peder Lilholt
Telefon 40 37 90 86, eller mail jp@bionutria.dkRÅDGIVNING:

Ove Andersen
Telefon 0046 76 100 54 19 eller mail bio@bionutria.dk

Bjørn Boeskov
Telefon 40 12 90 86 eller mail bb@bionutria.dk

Se mere på www.bionutria.dk/files/files


Med venlig hilsen
Ove Andersen / BioNutria Danmark
Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage denne nyhedsmail fremover!