Nyhedsbrev 1/2013

 

Hermed udsendes for første gang et nyhedsbrev til vore kunder indenfor landbruget. Vi gør høfligst opmærksom på, at I kan framelde modtagelsen af fremtidige nyhedsbreve ved at trykke på knappen frameld nyhedsbrev.


I det seneste år har vi haft en imponerende kundetilgang og særdeles flotte tilbagemeldinger. Flere af vore kunder har allerede nu bestilt genbestilt varer. I al beskedenhed er der ingen tvivl om, at kunderne har fået bekræftet, at vores kvalitet er uovertruffen og at vores priser er de laveste.

Beregnes der på mængden af tilførte næringsstoffer er der ingen der kan konkurrere med os på pris og kvalitet. Så enkelt er det.


Udover vore standardvarer har vi, til ganske mange af vore kunder, lavet specialprodukter. For øvrigt en service som mange planteavlskonsulenter naturligt nok har opfattet meget positivt.

Planlægning er vigtig

Din planteavlskonsulent er, eller bør være, en uvildig rådgiver som ud fra et fagligt synspunkt vurderer hvilke næringsstoffer du bør tilføre afgrøden samt i hvilke mængder. Når du har fået den information er du klar til at indhente tilbud ved potentielle leverandører og disponere bedst muligt.

På samme måde er det for os, jo bedre vi kender vores forbrug af råvarer des bedre kan vi disponere og der er ganske mange penge at tjene ved at disponere rigtigt.  Vi skal til eksempel bestille vores mangan som skal bruges til foråret 2014 – inden den 01. november 2013.

Da vi fortsat ønsker at kunne levere de bedste produkter til den lavest mulige pris – samtidigt med, at vi har en tilfredsstillende indtjening (Win/Win) har vi følgende tilbud.

Tilbuddene gælder for følgende produkter: BioMangan 180, BioMangan 150, BioCrop Opti og BioCrop Møldrup.

Hent datablad BioMangan 180
Hent datablad BioMangan 150
Hent datablad BioCrop Opti
hent datablad BioCrop Møldrup

Tilbud 1

Prislistepris – 12%.
Køb nu (inden den 31/10 2013)                
leverance her i efteråret/alternativt til foråret 2014    
betaling den 15/11 2013

Tilbud 2

Prislistepris – 8 %.
Køb nu (inden den 31/10 2013)                
Leverance i foråret 2014
Betaling i foråret 2014
Vi håber at ovenstående tilbud er interessante og ser frem til at høre fra jer.

Kundemøder
Vi vil gerne møde vore kunder og er derfor i gang med at planlægge en række kundemøder i Danmark.  Er I en ERFA gruppe som ønsker at høre om hvad vi kan tilbyde er det bare at ringe eller sende en mail.
Vi udsender senere på efteråret vores produktkatalog samt en invitation til kundemøder.

Spar tid og penge

Ps. Har du vinterraps og tilfører du Bor og mangan har vi markedets bedste løsning. Vi er nemlig de eneste som har en flydende bor (150 g/l) som kan blandes med mangan og udbringes i én og samme arbejdsgang. Naturligvis kan der samtidigt blandes med vores superprodukt BioCrop – bedre bliver det ikke.


Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde

Kontakt Salg

Jens Peder Lilholt
Telefon 40 37 90 86, eller mail jp@bionutria.dk

RÅDGIVNING:

Ove Andersen
Telefon 0046 76 100 54 19 eller mail bio@bionutria.dk

Se mere på www.bionutria.dk/files/files

Med venlig hilsen
Ove Andersen / BioNutria Danmark
Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage denne nyhedsmail fremover!