Bionutria Nyhedsbrev

Nyhedsbrev – September 2016


Farvegødskning af juletræer – sidste chance

Det er ved at være sidste chance, for at få farve på juletræerne. Efter 1. oktober kan det ikke forventes, at flydende farvegødskning når at få den helt store effekt inden fældning.

Bio NS 15-2 specialformulering til nåle-/bladgødskning
Mangler du farve på dine salgsklare træer, så skal du bruge Bio NS 15-2. 40 l/ha (50 kg) gødning i 400-600 l vand udbringes med tågesprøjte for at få en så god dækning som muligt.

Alternativt kan der også anvendes en bomsprøjte og 400-600 l vand. Behandlingen kan gentages flere gange, hvis træerne er meget lyse ved første behandling.   
Prisen er 3 kr./l ved 1000 l.

Ring og bestil allerede i dag hos Lars Olsen, mobil 2880 9026.


En begivenhedsrig sæson er ved at slutte
Der har været fantastisk stor interesse for vores produkter, og de gode erfaringer vi har haft fra tidligere år, er fortsat her i 2016. Rigtig mange har taget vores gødningsprogram til sig og brugt det med stor tilfredsstillelse.

I løbet af året har vi bl.a. deltaget i 12 medlemsmøder med Danske juletræer, Skovdyrkerne samt PC-Consult og vi har deltaget i Langesø Messen. Vi er rigtig glade for den positive måde, de forskellige rådgivningsvirksomheder har modtaget vores produkter på og ikke mindst alle de juletræsproducenter, som har brugt vores produkter i løbet sæsonen.

Vi fortsætter i 2017 med at indsamle erfaringer og forsøgsresultater med vores produkter.  I 2017 vil vi ligeledes se om vores BioCalcium evt. kan være med til at løse problemet med røde nåle.

Vil du have en professionel snak om gødning til juletræer, er du altid velkommen til kontakte os.


Med venlig hilsen
BioNutria Danmark

Rådgivning og Salg

Salgs- og produktkonsulent
Lars Olsen

Mobil: +45 2880 9086
e-mail: lo@bionutria.dk


 

Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage denne nyhedsmail fremover!