Bionutria Nyhedsbrev

Nyhedsbrev – 3. november 2015

Vær opmærksom på manganmangel

Oktober bød kun på 27 mm regn mod normalt 76 mm. De meget tørre forhold kombineret med et fortsat lunt vejr øger risikoen for manganmangel markant. Vi anbefaler derfor 2 L BioMangan produkt pr/ha i løbet af november måned til alt vinterkorn. Det giver en sundere plante og en stærkere overvintringsevne.

Ring og bestil i dag på 4012 9086 eller i webshop på bionutria.dk, hvor du også kan se prislisten.
I nedenstående kan du læse mere om vore forskellige mangantyper:

BioMangan 170 NSP
– en nyskabelse indenfor manganprodukter

Med BioMangan 170 NSP får du et manganprodukt, der indeholder kompleksbinder og således sænker pH i din sprøjtevæske. Det giver en helt unik blandbarhed og en bedre virkning af pH følsomme plantebeskyttelsesmidler. Samtidig erstatter det behovet for tilsætning af andre pH kontrollerende additiver. Ud over pH kontrol får du også fosfor med i din mangansprøjtning, så planterne får en optimal start.

BioMangan 170 NSCu
– imødegå kobbermangel når du giver mangan

Med BioMangan 170 NSCu får planterne et godt tilskud af kobber sammen med mangan. Du bør vælge BioMangan 170 NSCu, hvis du har sortsandet jord, humusjord eller generel erfaring for kobbermangel.

BioMangan 170 NSMg
– til de magnesiumkrævende afgrøder

Har du stor bortførsel af magnesium i dit sædskifte – fx med raps eller kartofler – kan du styrke magnesiumtilførslen med BioMangan NS 170 NSMg.
Du bør også overveje BioMangan 170 NSMg, hvis der er meget kali i din gødningsplan, da luksusoptagelse af kali forhindrer optagelse af Magnesium.

BioMangan 170 SECO
– til økologiske afgrøder
Med BioMangan 170 SECO kan økologer tildele mangan til en absolut attraktiv pris uden at skulle håndtere det formodet sundhedsskadelige pulver.
BioMangan 170 SECO kræver forudgående konsulenterklæring og har en max dosis på 9,4 L/ha.

BioMangan 180 NS
– det prisbillige alternativ til pulver

BioMangan 180 NS er en flydende mangan, der er meget blandbar med plantebeskyttelsesmidler og er færdigformuleret med spredeklæbemiddel og kvælstof. Hvis du er ude efter et billigt alternativ til pulver, der er nemt at håndtere, skal du vælge BioMangan 180 NS.


Med venlig hilsen
BioNutria Danmark

 

Rådgivning og Salg
Salgs- og produktkonsulent
Jens Bach Andersen

Mobil: +45 2712 6986
e-mail: jba@bionutria.dk


Salgs- og produktkonsulent
Lars Olsen

Mobil: +45 2880 9086
e-mail: lo@bionutria.dk

Salgskonsulent
Lilly Bennedsenn

Mobil: +45 4012 9086
e-mail: lb@bionutria.dk

 

Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage denne nyhedsmail fremover!