Bionutria Nyhedsbrev

Nyhedsbrev – Oktober 2016

Nyt fra BioNutria Danmark

Så sker der igen nye spændende ting i virksomheden. I vores sidste nyhedsbrev introducerede vi kort vores nye produktserie BioNutria HP.

Nu er tiden så kommet til at præsentere en ny medarbejder:

Mogens Steenholt Mogensen er fra den 1. november 2016
ansat som Key Account Manager med ansvar for Golf og Stadions
i Danmark og i udlandet. Mogens Steenholt Mogensen er 44 år
og udannet Agronom.

Han har stor erfaring med kunderådgivning og faglig sparring
gennem 14 års arbejde som Planteavlskonsulent i det midtjyske.

De seneste år har han arbejdet i kemi og frø branchen hos
Syngenta som produktrådgiver i Jylland. Privat bor Mogens
på Djursland sammen med familien, hvor han dyrker en planteavlsejendom.


Gazellevirksomhed
Vi har igen i 2016 haft en meget stor salgsfremgang og endnu en gang er vi blevet kåret som Gazellevirksomhed. At en virksomhed kan præstere en fremgang som giver én Gazelle titel er flot, at det lykkedes 2 år i træk er mildest talt imponerende. Uden at foregribe begivenhedernes gang er der rigtigt gode muligheder for at gentage succesen til næste år.

Vi har foretaget små personaleændringer på salgs og rådgivningssiden. Fremover og som hidtil, er Jens Bach Andersens og Lars Olsens arbejdsområder Landbrug (DK og udlandet). Vi har i detailhandlen – til kommende sæson – femdoblet antallet af udsalgssteder og har derfor flyttet Katja Lamborg – som er meget stærk på detailområdet, over til dette område.

Vi har oplevet meget stor interesse for vores sponsorat på BioNutria Park i Randers og det er tydeligt, at rigtigt mange Greenkeepere og Groundsmen har set de flotte resultater vi – på bare én vækstsæson – har opnået med banen. Nu vej jeg godt, at gode produkter og en god gødningsplan ikke alene sikrer et godt resultat, men når man kombinerer gode produkter, en god gødningsplan med dygtige Groundsmen/Greenkeepere ja så er det succes. Vi glæder os til den kommende sæson og som I sikkert har set i vores katalog er vore priser på gødning meget skarpe.Med venlig hilsen

BioNutria Danmark

Kundeservice@bionutria.dk

 

Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage denne nyhedsmail fremover!