Bionutria Nyhedsbrev

Nyhedsbrev 29.juni-2, 2015


Kære kunde

Grundet en uopmærksom medarbejder på vores bureau, har vi desværre udsendt et nyhedsbrev med yderst fejlagtige oplysninger – det beklager vi meget. Vi sender derfor nyhedsbrevet igen – denne gang med det korrekte indhold.


Medgang til majsen
Efter en meget kold forsommer ser det endelig ud til at vi kan få lidt sommervarme. Dermed er der en eksplosiv vækst i majsen i vente. Det betyder også, at der er stor risiko for at majsen gror sig ind i mangel på bor og mangan. Vi anbefaler 2 L BioMangan + 2 L BioBor pr. ha i denne uge fulgt op med samme dosering efter 7-10 dage. Vi man have fuld dækning for alle mikronæringsstoffer suppleres behandlingen med 3 l BioCropOpti ML i hver behandling og dosis af bor og mangan reduceres til 1,5 L/ha.


Flotte kartofler
Der er fuld gang i skimmelsprøjtningerne. Husk at 3 l BioCropPotato i hver skimmelsprøjtning giver synligt grønnere toppe og er et godt supplement til skimmelbekæmpelsen.


Billig ammoniumsulfat
Endelig skal I huske på vores meget attraktive pris på ammoniumsulfat, der som vore øvrige produkter er færdigformuleret med spredeklæbemiddel. Det giver en absolut sikker og effektiv indtængning af glyphosat ved nedvisning.Bestil hurtigt og nemt direkte på vores webshop.

 

Fortsat god sommer
BioNutria.

Rådgivning og Salg
Salgs- og produktkonsulent
Jens Bach Andersen

Mobil: +45 2712 6986
e-mail: jba@bionutria.dk
Salgskonsulent
Lilly Bennedsen

Mobil: +45 4012 9086
e-mail: lb@bionutria.dk
Indehaver/direktør
Ove Andersen

Mobil: +45 2043 9087
e-mail: bio@bionutria.dk

 

Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage denne nyhedsmail fremover!