Bionutria Nyhedsbrev

Nyhedsbrev – Februar 2016

Kære alle

Vi har afholdt vore tre temamøder og vil i den forbindelse gerne takke for den massive opbakning. Næsten 400 landmænd og konsulenter dukkede op for at høre om mangan og anden mikronæring.  Der er i øjeblikket en enorm interesse på området, og vi er glade for at være med helt i front.

Til foråret 2016 har vi lanceret et par nye produkter, ud over dem du finder i kataloget.
Vi fornemmer en stor efterspørgsel på produkter med indbygget pH-kontrol, og har derfor valgt at lave forsurende versioner med BioCrop OptiP og BioCrop PotatoP.
Vi har allerede fra efteråret lanceret den forsurende BioMangan 170 NSP. Priser og produktblade kan ses på bionutria.dk.

Vore mikronæringsblandinger blev afprøvet i mange landsforsøg i 2015, og vi opnåede meget flotte resultater. Bl.a et nettomerudbytte på 1.500 kr/ha for 5 x 3 L BioCrop Potato.

I kartofler er der rigtig stor fokus på mulighederne for bejdsning med fosfor og placering af fosforholdige gødninger. Vi har gode løsninger til begge formål og fik fine resultater med nettomerudbytter på op til 700 kr/ha ved test hos AKV Langholt sidste år.
Ring til Jens på tlf. 27 12 69 86 hvis du vil høre mere om kartoffelprodukter.

Et andet område i kraftig vækst er juletræer, hvor micronæringsstoffer virkelig kan gøre en forskel. Her har vi også flere gode løsninger. Ring til Lars på tlf. 28 80 90 86 og hør nærmere.

Igen i 2016 vil vi være at finde på en lang række demoer og landforsøg. Hvis du har en ide til en demo eller ”forsøj”, må du endelig kontakte os. Så laver vi en plan hertil.
Vi stiller som altid gerne op til møder/erfagrupper og lignende med spændende faglige indlæg og efterfølgende debat.

Foråret er lige om hjørnet, og vi er klar med mangan og anden mikronæring til alle afgrøder og formål. Det er nu lageret skal tælles op, og manglende varer genbestilles, så du har din mikronæring på plads og er klar til forårets vækststart.

Med venlig hilsen
BioNutria Danmark

Rådgivning og Salg

Salgs- og produktkonsulent
Jens Bach Andersen

Mobil: +45 2712 6986
e-mail: jba@bionutria.dk


Salgs- og produktkonsulent
Lars Olsen

Mobil: +45 2880 9086
e-mail: lo@bionutria.dkKlik her, hvis du ikke ønsker at modtage denne nyhedsmail fremover!